Huren

Papierversnipperaar huren voor grote opruimingen

13 januari 2024 Shares

Home Papierversnipperaar huren voor grote opruimingen

Door Pim Brouwer/ 13 januari 2024 Shares

Auteur:
/ 13 januari 2024
Voor het versnipperen van grote hoeveelheden documenten heeft u een professionele papierversnipperaar nodig. Eentje die niet snel vastloopt en niet constant moet afkoelen. U kunt een papierversnipperaar huren, of u kunt uw papier laten versnipperen door een bedrijf.

De snelste en veiligste manier om uw papier te vernietigen is door de vernietiging over te laten aan een specialist. Zeker bij een grotere opruimingen is dit efficiënter en voordeliger.

U hoeft uw papier niet uit ordners te halen, u hoeft geen archiefdozen leeg te maken en u verspilt geen tijd met het eigenhandig versnipperen met een shredder. Bovendien heeft u geen overlast van een papierversnipperaar bij u op kantoor.

Bij Brantjes Data-Vernietiging in Nieuw-Vennep kunt u uw papier CA+ gecertificeerd laten vernietigen. U kunt het papier aanleveren of u kunt het laten ophalen in beveiligde containers en met een beveiligd transportvoertuig.

Hulp nodig met versnipperen?

tamara-dataloods-brantjes-datavernietiging
Lever uw vertrouwelijk papier ter vernietiging aan bij Brantjes in Nieuw-Vennep. Wij vernietigen al uw papier CA+ gecertificeerd, veilig en AVG-proof. Geschikt voor particulieren en bedrijven!

Bekijk Aanleveren »
www.brantjes.com


Huur hier uw papierversnipperaar

Onderstaande websites bieden papierversnipperaars in de verhuur aan:

Staat er geen aanbieder bij die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact op met uw kantoorvakhandel. Sommige van deze winkels bieden papierversnipperaars in de lease aan.

De huur van een papierversnipperaar bestaat uit de volgende kosten:

  • Borgkosten
  • Huurtarief
  • Kosten afvoer papiersnippers
  • Transportkosten

Naast deze kosten komen ook nog de manuren die u kwijt bent met het versnipperen van uw documenten. De tijd die u kwijt bent hangt af van het soort papierversnipperaar en hoeveel papier u wilt vernietigen. Let bij de huur van een versnipperaar op dat deze machine beschikking heeft over een automatische papierinvoer.

Voor- en nadelen van een shredder huren

Het huren van een shredder biedt voor- en nadelen.

De voordelen:

  • U ziet er zelf op toe dat het papier goed vernietigd wordt.
  • U heeft niet permanent een grote shredder staan.
  • Geen onderhoudskosten.
  • Professionele papierversnipperaar voor snel papier versnipperen.

De nadelen:

  • Relatief hoge kosten.
  • Versnipperen kost tijd.
  • Kennis nodig van papierversnipperaars.
  • Kans op vastlopers of een defect.
  • Papier shredders moeten frequent afkoelen.
  • Het shredden van papier brengt veiligheidsrisico’s met zich mee.
  • U moet de snippers ergens opslaan.
  • Kans op overlast door stof en herrie.

Liever een goede shredder kopen?

Klein Kantoor
Circa 5 gebruikers

papierversnipperaar-klein-kantoor

Groot Kantoor
Circa 10+ gebruikers

papierversnipperaar-groot-kantoor

Bekijk Top 10 Papierversnipperaars


Laat uw papier vernietigen door een bedrijf

U kunt een papierversnipperaar kopen of huren. Maar u kunt uw te vernietigen documenten ook laten vernietigen door een bedrijf. Zeker bij grotere hoeveelheden papier is het aantrekkelijk om uw opruiming uit te besteden. In Nederland zijn diverse datavernietigingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in vertrouwde vernietiging. Let op bij het selecteren van zo’n bedrijf of de onderneming CA+ gecertificeerd is.

Wat zijn de voordelen van uitbesteden:

  • Goedkoper dan huren van een shredder (afhankelijk van hoeveelheid).
  • U wordt volledig ontzorgd.
  • U verspilt uw tijd niet aan het versnipperen van uw documenten.
  • U ontvangt een vernietigingscertificaat.

Bekijk Kosten Papier Vernietigen

Een nadeel van het uitbesteden van uw (eenmalige) archiefvernietiging zijn de kosten voor de dienstverlening die afhankelijk zijn van onder andere hoeveelheid en transportkosten.

Sommige bedrijven hanteren het beleid dat papier ‘in huis’ versnippert dient te worden. Dan bent u genoodzaakt om het papier zelf te versnipperen met een papiervernietiger.


Eenmalige opruimingen en frequente inzameling

Datavernietigingsbedrijven kunnen uw archiefopruiming verzorgen. Dit wordt een ‘eenmalige opdracht’ genoemd. Maar veel bedrijven, zoals kantoren, hebben dagelijks te maken met oud vertrouwd papier. En is het dan wel verstandig om al dit papier met de hand te versnipperen? Ook in deze situatie biedt een datavernietigingsbedrijf uitkomst.

beveiligde-containers-voor-papiervernietiging
Beveiligde containers voor papiervernietiging

Op uw locatie wordt een beveiligde container geplaatst met slot. Hierin werpt u uw te vernietigen documenten. En wanneer de bak vol is wordt de inhoud door het bedrijf opgehaald en vernietigd. Gemakkelijk en vertrouwd.

Door vertrouwelijke documenten te laten vernietigen verspilt u geen kostbare tijd.


Wilt u meer weten over papiervernietiging?

Wij raden aan om altijd uw papier te laten vernietigen door een gecertificeerde dienstverlener. Zo bent u er zeker van dat uw papier vertrouwd en professioneel wordt opgehaald, getransporteerd en vernietigd.

brantjes-logo

Bel 023 – 532 1960 voor meer informatie over archiefvernietiging of papiervernietiging. Of neem contact met ons op via deze pagina.

Auteur

  • Pim Brouwer

    Pim is verantwoordelijk voor de websites, marketing en communicatie bij de Nijssen Groep. Gespecialiseerd in online marketing en SEO.

    Bekijk Berichten

Geplaats op 13 januari 2024